Ingressus neemt activiteiten Nedbook over

Per 8 april 2011 heeft Ingressus alle activiteiten van Nedbook BV en medische boekhandel Intermed BV overgenomen. Beide bedrijven hebben sinds 1986 op uitgebreide schaal boeken en tijdschriftabonnementen geleverd aan instellingen (waaronder veel bibliotheken) in Nederland, Europa en de Verenigde Staten.

Deze overname is voor Ingressus B.V. een stap die direct aansluit op de ingezette ontwikkeling om te komen tot een complete servicelijn van informatiedienstverlening voor bibliotheken.

Door het overnemen van de activiteiten van Nedbook en Intermed is Ingressus in staat instellingen in de informatiesector nog beter te helpen. Op innovatieve én efficiënte wijze ondersteunt Ingressus bij aanschaf, verwerking en het beheer van zowel gedrukte als digitale media. Dit gebeurt vanuit de doelstelling bibliotheken optimaal van dienst te willen zijn in hun werkprocessen in de backoffice.

Op korte termijn worden bestaande en nieuwe klanten uitgebreid geïnformeerd over deze ontwikkeling in een speciale editie van de Ingressus Nieuwsbrief. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ger de Bruyn, directeur (06-51594990 of 010-2060260).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: