Ingressus Informatiedag

Op donderdag 5 november verzorgt Ingressus een informatieochtend in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden drie onderwerpen behandeld.

Directeur Ger de Bruyn licht de ontstaansgeschiedenis van Ingressus toe en demonstreert de werking van de “Bibliotheek Scorecard” een tool waarmee bibliotheken hun prestaties kunnen meten en aantonen.

Daarnaast wordt een korte demonstratie gegeven van de huidige mogelijkheden van Hidden Automatic Navigator (HAN), het pakket dat inmiddels in meer dan 15 Nederlandse bibliotheken de toegang tot digitale content vereenvoudigt en daarbij ook actuele en betrouwbare statistiekgegevens verzamelt.

Ronald van Dieen, consultant digitale diensten van Ingressus verteld meer over diverse tools die het beheer van een digitale bibliotheek kunnen vereenvoudigen en aantrekkelijker maken voor gebruikers, zoals link resolvers en federatieve zoekmachines.

De ochtend begint om 9.30 en wordt om 12.00 uur afgesloten met een lunch. U kunt zich hier aanmelden voor deze dag. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Indien u verhinderd bent kunt u via dezelfde link wel informatie opvragen over de betreffende onderwerpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: