Train de trainer

Op verzoek van één van onze klanten heeft Ingressus een nieuwe training ontwikkeld ‘Train de trainer’. Een workshop waarin verschillende trainingsmethoden, presentatiemogelijkheden en technieken aan de orde komen van voorbereiding tot uitvoering.

Eind februari hebben wij deze training voor het eerst op locatie gegeven. Omdat het belangrijk is dat het hele team van de bibliotheek dezelfde uitgangspunten heeft, en om er voor te zorgen dat er voldoende interactie is tussen de deelnemers en de trainer, bieden wij deze workshop alleen op locatie aan en niet als onderdeel van ons reguliere cursusprogramma.

Voor deze klant hebben wij de workshop uitgebreid met een extra trainingsdag, waarop de deelnemers het geleerde in de praktijk brengen.

De eerste dag was een succes. De 7 deelnemers waren zeer tevreden, enthousiast en vol ideeën om het geleerde direct in de praktijk toe te gaan passen. Over een paar weken zien we het resultaat, bij de eigen presentaties. Deze gaan we digitaal opnemen, zodat de deelnemers eea zelf ook nog kunnen terugkijken.

Ik heb er helemaal zin in…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: