Gefeliciteerd

Bij deze feliciteer ik onze jongste collega David met het behalen van zijn diploma Bedrijfskundige Informatica aan Avans Hogeschool in Breda. Afgelopen donderdag was het examengesprek met aan het eind de uitspraak dat de examencommissie unaniem van oordeel was dat hij is geslaagd.

David heeft bij ons zijn afstudeerstage gedaan door een benchmarktool te ontwikkelen op basis van de webbased gebruikersonderzoeken die wij doen. Vanuit een vorige stage bij Ziekenhuis Gelderse Vallei had David al kennis gemaakt met het gebruikersonderzoek. Daarop kwam hij naar ons toe met het idee om de resultaten uit de verschillende gebruikersonderzoeken te benchmarken om zo uitkomsten te kunnen vergelijken, trends en ontwikkelingen te kunnen signaleren en zodoende uiteindelijk de dienstverlening naar de gebruikers te verbeteren.

Tijdens de OCN afgelopen oktober mocht David al een tussenstand presenteren op een van de posters. Erg leuk was toen al dat docenten van Avans daar al erg positief over waren.

Na afloop van de stage kon David gelijk bij ons aan de slag. Samen zijn we druk bezig om de laatste hand aan de benchmarktool te leggen en zaken met de leverancier van de software verder af te stemmen, zodat we op korte termijn een kantklaar product hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: