Voorbereidingen OCN

De opbouw van de OCN is begonnen. Wij hebben onze stand zover klaar dat we morgenvroeg alleen nog de folders in het rek hoeven te zetten en de pennen op de balie. Tijdens het opbouwen gingen er behoorlijk wat geruchten over het aantal (betalende) deelnemers dat zich heeft ingeschreven voor het evenement. De getallen lagen tussen de 600 (inclusief standhouders en invités) en 1000 bezoekers. Zet dat gerust eens af tegen de aantallen drukwerk (1.800) dat wij moesten inleveren voor de congrestassen.

 

Sommige leveranciers zijn vanwege sponsorgelden, standhuur en opbouw al bijna € 15.000 armer. Afhankelijk van de bezoekersaantallen is dat bijna 20 euro per bezoeker. Dat kan dus echt niet uit. Vanuit Ingressus hebben we ons gelukkig wat bescheidener opgesteld, maar deelname aan een dergelijke happening kost altijd veel geld, tijd en energie.

 

Hopelijk zijn alle geruchten op niets gebaseerd en worden het twee leuke drukke dagen. Wij proberen er in ieder geval iets leuks van te maken. Graag tot ziens.

 

NB we laten natuurlijk weten hoe het gaat cq. gegaan is. Anderzijds ben ik ook erg benieuwd naar jullie redenen om al dan niet naar de OCN te gaan. Laat het svp even weten via een reactie.

Advertenties
Geplaatst in Evenementen. Tags: . 1 Comment »

Eén reactie to “Voorbereidingen OCN”

  1. Guus Says:

    Hoi Ronald. Waarom ik niet kom? Een goede vraag met een lang antwoord. Ik heb er maar een blogpost over geschreven:
    http://bieploch.blogspot.com/2008/10/ocn-2008-het-bericht-van-een.html


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: