OCN2008

Het komt steeds dichterbij de Online Conferentie 2008 op 7 en 8 oktober in de RAI in Amsterdam. Eindelijk is ook de nieuwe site van de OCN in de lucht. Nog niet alles staat er volledig op, zoals het programma, maar dat komt (hoop ik) snel.

Wij zijn ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen, zo moeten we naar de drukker om 1.800 folders te laten drukken tbv de congrestassen, verder zaken regelen mbt de inrichting van de stand zoals bv een balie.

Namens Ingressus zijn die dagen in ieder geval Ger, Kim en ondergetekende aanwezig. Onze stagiaire David die momenteel bezig is met een onderzoek naar een Benchmarktool, mag beide dagen een posterpresentatie doen.

Zijn jullie ook al bezig met de voorbereidingen en heb je al ingeschreven? Vaak komen de inschrijvingen pas de laatste maand voor de OCN de inschrijvingen echt goed op gang.
1.800 deelnemers zou een geweldig succes zijn. Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor alle deelnemers en standhouders. Hoe meer mensen, hoe leuker het is, want netwerken is een belangrijk en leuk onderdeel van dit soort dagen.

Wij heten u van harte welkom in stand nr. 17

Advertenties
Geplaatst in Evenementen. Tags: . 4 Comments »

4 Reacties to “OCN2008”

 1. Dymphie Says:

  Ik hoop nog op een uitnodiging 😉

 2. rvandieen Says:

  Bij andere gelegenheden mochten wij als standhouder altijd relaties uitnodigen, daar heb ik nu (nog) niet van gehoord, maar ik informeer even bij het NVB-bureau…

  update: de gewone standhouders krijgen geen “gratis” toegangskaarten om uit te delen aan relaties, de verschillende sponsoren wel. Afhankelijk van het gekozen sponsorpakket krijgt een leverancier 5 of 10 toegangskaarten. Die kaarten zitten natuurlijk dubbel en dwars verrekend in het sponsorpakket.

 3. Dymnphie Says:

  Dank je, goed dat ik het weet: actief aanmelden dus …
  5 of 10 kaarten per sponsor is natuurlijk wel erg weinig!

  Toch niet slim van ze, want dat zal wel bezoekers schelen …

 4. Congrestijd « de Bibliotheker’s Weblog Says:

  […] weer. Het OCN2008 komt er aan op 7 en 8 oktober (lees bijvoorbeeld over de voorbereidingen van de Bibaholic), maar ook niet onbelangrijk is vlak daarvoor (3-7 oktober) het Cochrane Colloquium in Freiburg. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: