10 jaar Ingressus

10 jaar geleden hebben Ger de Bruyn en Nic Rijnbende op 16 april 1998 Ingressus ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Nic heeft een aantal jaren geleden zijn aandeel over gedaan aan Ger, maar toch was hij gisteren aanwezig om samen met collega’s, partners en kinderen het jubileum te vieren.

IMG_6100

We verzamelden aan de Boompjeskade in Rotterdam om een rondvaart te maken op de Hydrograaf. Dit schip kennen jullie vast allemaal ook als pakjesboot nr. 12

IMG_6103

Kort na de oprichting van Ingressus was er ook een rondvaart op de Hydrograaf voor relaties van Ger en Nic. Omdat dat inmiddels zo’n beroemd intern verhaal is, had Ger bedacht om het nu in het kader van het jubileum opnieuw te doen. Ditmaal alleen voor Ingressanten met aanhang.

Het was een gezellige middag en leuk om ook de partners van de (oud-) collega’s en kinderen weer eens te zien en bij te praten. Een storing met de treinen in de buurt van Amsterdam en ziekte verhinderden een aantal mensen helaas om aanwezig te zijn.

Op naar het volgende jubileum of een andere reden om weer een feestje te geven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: